Xarrups solidaris

14/01/2017
El passat dimecres dia 11 de gener de 2017, vam elaborar els cartells de col·laboració, on hi constava tota la informació del projecte 'Xarrups Solidàris'. Consisteix en que un cop acabat de sopar els bars o restaurants oferiran als seus client un xarrup per 1€, aquest euro anirà destinat a becar els adolescents de Perú . Un cop finalitzada aquesta tasca hem anat als bars i restaurants del poble a demanar si volien dur a terme aquesta acció solidaria.
Altres membres del grup han acabat de fer les tècniques per donar per finalitzada l'etapa de perfecció del problema. 



El pasado miércoles día 11 de enero de 2017, elaboramos los carteles de colaboración, donde constaba toda la información del proyecto 'Sorbetes Solidarios'. Consiste en que una vez la gente termine de cenar, los bares y los restaurantes ofrecerán a sus cliente un sorbo por 1 €. Este euro irá destinado a becar a los adolescentes de Perú. Una vez finalizada esta tarea hemos ido a los bares y restaurantes del pueblo a pedir si querían llevar a cabo esta acción solidaria.
Otros miembros del grupo han terminado de hacer las técnicas para dar por finalizada la etapa de perfección del problema.



Comentarios