PRESENTACIÓ

Hola!
Nosaltres som el grup AIDER, un grup cooperatiu d’APS format per en Pau Cuevas, la Carla Simón, en Guillem Rabassa, l’Anna Bosch, l’Adrià Julià, la Cristina Vila i la Parvdeep Kaur. Tots set estudiem 4t d’ESO a la Salle Santa Coloma de Farners. El nostre nom significa ajudar amb francés i a més a més són les sigles d'Acció i Implicació en la Dignificació de l'Educació Responsable.
El nostre projecte pertany a l’àmbit solidari i consisteix a col•laborar amb PROIDE, que és una associació compromesa amb la justícia i la dignitat dels pobles empobrits. Treballem amb l’àrea de Perú, aportant diners recollits per ajudar als infants amb l’educació. El nostre mandat és recaptar aquests diners i enviar-los.Aquest projecte ja va ser iniciat l'anterior any, quan es va realitzar una recollida de diners al fer una performance. Aquests diners ja van ser enviats a l'associació PROIDE de Perú.


Hola!
Nosotros somos el grupo AIDER, un grupo cooperativo de APS formado por Pau Cuevas, Carla Simón, Guillem Rabassa, Anna Bosch, Adrià Julià, Cristina Vila y la Parvdeep Kaur. Todos siete estudiamos 4º de ESO en el Salle Santa Coloma de Farners. Nuestro nombre significa Ayudar en francés y además son los siglas de Acción e implicaciones en la dignificación de la Educación Responsable.
Nuestro proyecto: Pertenece al Ámbito solidario y consiste en colaborar con PROIDE, que es una asociación comprometida con la justicia y la dignidad de los pueblos empobrecidos. Trabajamos con el área de Perú, aportando dinero para ayudar en la educación. Nuestro objestivo es recaudar dinero y enviarlo.
Este proyecto ya fue Iniciado el anterior año, Cuando se realizó una recogida de dinero al hacer una performance. Estos dineros ya fueron enviados a la asociación PROIDE de Perú.


Comentarios

Publicar un comentario